Ionel Gane, atacantul Rapidului, a declarat ieri ca spera ca Steaua sa se impiedice in cursa pentru titlu in partidele cu FC National, Poli Timisoara, Poli Iasi sau FC Brasov. "Steaua are prima sansa la titlu, dar noi trebuie sa ne vedem de drumul no
Ionel Gane, atacantul Rapidului, a declarat ieri ca spera ca Steaua sa se impiedice in cursa pentru titlu in partidele cu FC National, Poli Timisoara, Poli Iasi sau FC Brasov. "Steaua are prima sansa la titlu, dar noi trebuie sa ne vedem de drumul nostru, sa jucam pana la final. Important este sa nu mai facem greselile din meciul cu Poli si in fata Galatiului. E posibil ca stelistii sa se impiedice si sper sa piarda cu National, Timisoara, Iasi sau Brasov. Daca Iasiul a putut sa incurce Steaua in Ghencea, de ce nu ar reusi sa o faca si pe propriul teren?", a spus Gane, care a marcat primul sau gol pentru Rapid in meciul de sambata cu Bistrita. Jucatorul giulestean a adaugat ca neintelegerile dintre Gigi Becali si Walter Zenga ar putea ajuta formatia Rapid in lupta pentru titlu. "La noi e liniste atata timp cat castigam. La Steaua nu stiu ce este, dar discutiile de acolo ne-ar putea ajuta", a mentionat atacantul, care a apreciat ca dinamovistii inca mai spera la titlu. "Eu nu cred ca au renuntat. Acum daca au pierdut doua puncte la Brasov inseamna ca nu se mai gandesc la titlu?". La randul sau, fostul brasovean Mugurel Buga este de parere ca Rapid a avut putina sansa in partida din deplasare cu Gloria Bistrita, sustinand insa ca Dinamo nu a meritat rezultatul de egalitate din meciul cu FC Brasov. "Noi am avut putin noroc in repriza a doua ca am reusit sa marcam, dar si jocul a fost destul de bun. Eu am discutat cu cei de la Brasov si am inteles ca Dinamo nu merita sa plece cu un punct de acolo", a spus Buga. Declaratiile giulestenilor au fost facute ininatea antrenamentului de ieri dimineata, exact dupa ce antrenorul Razvan Lucescu (foto) le ceruse jucatorilor sa isi vada de jocul lor si sa nu mai discute despre rivali. "In meciul cu Poli pe jucatori i-a interesat foarte mult ce a facut Steaua la Constanta. Eu am vorbit foarte mult pe aceasta tema cu tatal meu si cu Daniel Pancu si mi-au spus ca o echipa poate fi influentata foarte usor de alte rezultate. Am sa le recomand sa nu se mai uite la televizor la meciurile altora, sa se preocupe doar de jocul nostru. E important ce facem noi, nu ce face stanga si dreapta", a explicat antrenorul Rapidului. Razvan Lucescu a afirmat ca echipa sa trebuie sa fie atenta pe acest final de retur si la Farul Constanta. "Nu trebuie sa ne uitam numai la Steaua si Dinamo. Si Farul a demonstrat in meciurile de pana acum ca poate pune probleme. Si FC National la fel, dar aceasta nu a avut constanta in joc", a spus Lucescu.
Antrenorul giulestenilor a anuntat ca nu stie cand va putea conta pe serviciile lui Daniel Niculae, chiar daca acesta si-a reluat antrenamentele. "Niculae nu va juca impotriva Galatiului, e prea devreme. Nu stiu exact cand va reveni, poate la meciul cu Dinamo, poate dupa aceea. Nu e nimic sigur, mai trebuie facuta o radiografie", a mentionat Lucescu. El a mai precizat ca Marian Aliuta, care doreste sa se intoarca la Rapid, trebuie sa discute mai intai cu conducerea. "Aliuta nu este problema mea. Sunt probleme de contract, care pot fi rezolvate de conducerea clubului, iar dupa ce se vor rezolva aceste probleme voi lua si eu o decizie in ceea ce il priveste". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.