Actiunea initiata de primarul Neculai Ontanu privind combaterea si prevenirea consumului de droguri, tutun si alcool in randul tinerilor a continuat in liceele Sectorului 2. La Liceul "Mihail Sadoveanu" elevii s-au intalnit cu specialisti din cadrul
Actiunea initiata de primarul Neculai Ontanu privind combaterea si prevenirea consumului de droguri, tutun si alcool in randul tinerilor a continuat in liceele Sectorului 2. La Liceul "Mihail Sadoveanu" elevii s-au intalnit cu specialisti din cadrul Asociatiei Romane Antidrog si Asociatiei Mesegerii Tineretii, transmite Rompres.
Cu acest prilej, au fost distribuite materiale promotionale cu caracter informativ in scopul prevenirii si combaterii consumului de stupefiante, s-a acordat consiliere, iar tinerii au purtat dialog direct si deschis cu invitatii prezenti la eveniment, dar si cu fosti consumatori.
De asemenea, toti participantii au primit un CD cu mesajul antidrog al cantaretei Marijuana - Dana Coteanu, care a dorit sa se implice in acest proiect.
Manifestarea s-a inscris in cadrul campaniei "Tinerete pierduta - Decizia ta", organizata si promovata de Administratia Publica Locala in cele 20 de licee de pe raza Sectorului 2.
Astfel de intalniri, ce au ca scop mentinerea, dezvoltarea si promovarea unui cadru de viata sanatos pentru tanara generatie, se vor desfasura pe parcursul intregului an scolar. Actiunile desfasurate pana in prezent in licee au ca obiectiv implicarea activa a elevilor si a cadrelor didactice in eradicarea acestui flagel, indrumarea eventualilor consumatori depistati catre centrele medicale specializate precum si identificarea traficantilor de droguri din jurul scolilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.