PSV intalneste diseara, pe "Philips Stadium" din Eindhoven, de la ora 21.45, in direct pe ProTV, pe AC Milan in returul celei de-a doua semifinale a UEFA Champions League. Dupa o victorie pragmatica obtinuta in tur, scor 2-0, italienii sunt marii fav
PSV intalneste diseara, pe "Philips Stadium" din Eindhoven, de la ora 21.45, in direct pe ProTV, pe AC Milan in returul celei de-a doua semifinale a UEFA Champions League. Dupa o victorie pragmatica obtinuta in tur, scor 2-0, italienii sunt marii favoriti ai serii. De partea celalalta, trupa antrenata de Guus Hiddink spera intr-o surpriza care sa le permita accesul in finala de la Istanbul. PSV nu va putea conta pe Beasley, accidentat la genunchi in partida de campionat contra lui Twente, iar Farfan, Park si Bouma au la randul lor probleme medicale si sunt incerti pentru partida din aceasta seara. La aceasta serie de indisponibilitati se adauga si Oijer, suspendat pentru cumul de cartonase galbene. Carlo Ancelotti, antrenorul lui AC Milan, nu are probleme in alcatuirea lotului, astfel incat "diavolul" poate alinia la startul partidei cea mai buna garnitura. In alta ordine de idei, jucatorii milanezi sunt in fata unei saptamani extrem de dificile, pe langa confruntarea de la Eindhoven acestia urmand a disputa duminica "finala" campionatului italian contra lui Juventus. Veteranul Cafu si-a avertizat deja colegii sa nu trateze de sus meciul cu PSV si sa nu se gandeasca deja la meciul de campionat sau la finala de la Istanbul. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.