Prin noile ei asocieri muzicale, se pare ca Daniela Gyorfi vrea sa devina un fel de sindicat pentru solistii din muzica de petrecere. Ea are de gand sa inregistreze amintiri muzicale cu intreaga elita a manelistilor. Episodul de astazi: Gabi de la Or
Prin noile ei asocieri muzicale, se pare ca Daniela Gyorfi vrea sa devina un fel de sindicat pentru solistii din muzica de petrecere. Ea are de gand sa inregistreze amintiri muzicale cu intreaga elita a manelistilor. Episodul de astazi: Gabi de la Oradea cu care a inregistrat trei piese la studioul Euromusic din Cluj. Pana in prezent, Daniel@ i-a trecut in portofoliul ei muzical pe Adrian de Vito, Liviu (ex-Guta), Florin Salam, carora li se alatura de cateva zile Gabi de la Oradea. Adica indeajuns de multe nume pentru a edita un nou album al carui nume ar putea fi "Daniel@ si salba ei de manelisti".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.