Compania de curierat rapid DHL se lauda degeaba cu promptitudinea serviciilor pe care le ofera. Editura ZIUA a expediat in Italia, in data de 28 aprilie, prin aceasta companie de curierat, un pachet continand cateva exemplare din cea mai recenta apar
Compania de curierat rapid DHL se lauda degeaba cu promptitudinea serviciilor pe care le ofera. Editura ZIUA a expediat in Italia, in data de 28 aprilie, prin aceasta companie de curierat, un pachet continand cateva exemplare din cea mai recenta aparitie editoriala a sa, volumul "Ostaticii", care trateaza subiectul rapirii celor trei ziaristi romani in Irak. Pachetul a ajuns la destinatie abia marti, 3 mai, la ora 17, dupa sase zile de asteptare, desi DHL a dat asigurari Editurii ZIUA ca pachetul va ajunge intr-o singura zi la destinatar. Mai mult chiar, compania a perceput in avans plata pentru servicii rapide de expediere (aproape 3 milioane de lei). Nu credem ca problemele intampinate de Editura ZIUA cu DHL sunt singulare. Ba chiar dimpotriva. De aceea, ii invitam pe toti cei care s-au confruntat cu situatii similare sa trimita informatiile pe care le detin la adresa de e-mail "secretariat.dir@ziua.ro". Poate ca mediatizarea acestor cazuri va schimba ceva in atitudinea pe care DHL o are fata de clientii romani. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.