""Ma declar multumita!"" ""Fiecare an pe care il marcam in dreptul nostru nu e nimic altceva decat o normalitate. Pentru mine, faptul ca trec la 40 de ani e un moment in care ma gandesc ca implinesc o varsta; pentru o femeie, a trece de

""Ma declar multumita!""

""Fiecare an pe care il marcam in dreptul nostru nu e nimic altceva decat o normalitate. Pentru mine, faptul ca trec la 40 de ani e un moment in care ma gandesc ca implinesc o varsta; pentru o femeie, a trece de la 30 si ceva de ani la 40 e un moment delicat, dar, avand in vedere ca asta-i normalitatea si ca suntem oameni echilibrati care ne asumam tot ceea ce e legat de viata noastra, e o realitate careia trebuie sa-i facem fata si sa mergem mai departe. E o varsta pe care mi-o asum, ma comport si ma imbrac in conformitate cu ea, ma manifest alaturi de cei dragi mie, familia mea, prietenii mei... Astazi e o zi de munca pentru mine, ma pregatesc pentru emisia de sambata de la TVR, luni incepe ""Saptamana Modei"" de la Iasi, marti, miercuri si joi am de intampinat sute de invitati care vin la evenimentul pe care il organizez si sambata viitoare sunt din nou in direct. Deci va dati seama ca este suficient de complicat; pe langa toate lucrurile astea, marti e si colectia noastra pe podium. Sarbatorirea zilei de nastere e total nesemnificativa fata de responsabilitatile pe care le am. Oricum, nu sunt un fan al evenimentelor personale, sunt lucruri normale, firesti, imi face placere sa fiu sunata de prieteni, si cam atat. Cu cat trec anii, cu atat aniversarile sunt putin mai dureroase, pentru ca sunt momentele in care realizam ca imbatranim. Anul trecut, intamplarea a facut ca ziua mea sa coincida cu petrecerea organizata de revista Viva. E singurul eveniment monden la care merg, datorita unei prietenii mai presus de orice cu directorul general de acolo. A fost un moment in care pot sa spun ca m-am simtit un pic altfel, pentru ca multi din breasla mea ma asteptau cu buchete de flori. Pana acum, am facut cu siguranta mai multe lucruri decat foarte multe persoane care au implinit 40 de ani, dar probabil ca am facut si mult mai putine decat altii la aceeasi varsta. Ca un moment de bilant, ma declar multumita si sper sa-mi dea Dumnezeu sanatate sa pastrez acelasi ritm si in continuare, cat s-o putea! In momentul in care schimbi un prefix, cred ca e un moment delicat; m-am simtit mai batrana de fiecare data, dar asta nu a prejudiciat niciodata cu nimic energia, gandirea pozitiva sau optimismul care m-au caracterizat tot timpul si m-au urmarit in permanenta. Intre femei si barbati exista o deosebire: o femeie la 40 de ani e o femeie la 40 de ani, iar un barbat la 40 de ani e un barbat care poate spune ca isi incepe viata. Diferenta asta ne urmareste tot timpul. Raman si la aceasta varsta o persoana normala, concilianta, cu o gandire pozitiva, cu un optimism deplasat si cu foarte mult umor.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.