Cele doua surori, Assel si Asraa, impreuna cu mama lor (foto), au declarat, printre lacrimi, ziaristilor irakieni care le-au vizitat ca aproape si-au pierdut orice speranta si ca, dupa ultimele imagini difuzate, se tem mai mult decat oricand pen


Cele doua surori, Assel si Asraa, impreuna cu mama lor (foto), au declarat, printre lacrimi, ziaristilor irakieni care le-au vizitat ca aproape si-au pierdut orice speranta si ca, dupa ultimele imagini difuzate, se tem mai mult decat oricand pentru viata lui Munaf. Cu cateva zile in urma, cele trei femei, care au trait pana acum in SUA, au revenit in Irak, dupa care au cerut postului de televiziune Al-Arabiya sa intervina pentru eliberarea lui Mohamad Munaf. Ele au explicat ca el a trait in exil in ultimii 25 de ani din cauza represiunilor la care a fost supus de vechiul regim si ca a revenit in Irak cu o luna in urma numai pentru a-si vizita tatal, care este grav bolnav.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.