Principalul punct de discutie al intrunirii este legat de viitoarea politica europeana in domeniul sportului, la care Romania trebuie sa se ralieze de urgenta, dupa ce a semnat, in urma cu doua zile, Tratatul de aderare la UE, incepand cu data d


Principalul punct de discutie al intrunirii este legat de viitoarea politica europeana in domeniul sportului, la care Romania trebuie sa se ralieze de urgenta, dupa ce a semnat, in urma cu doua zile, Tratatul de aderare la UE, incepand cu data de 1 ianuarie 2007. Totodata, fiecare dintre tarile membre trebuie sa realizeze doua studii complexe, avand ca tema combaterea sedentarismului prin sport si rolul sportului in viata tinerilor, cu trimitere expresa la beneficiile ce pot fi aduse prin practicarea miscarii fizice in pregatirea profesionala. In afara presedintelui Agentiei Nationale pentru Sport, Florian Gheorghe, Romania mai este reprezentata in Luxemburg de Mihai Capatana si Alexandru Paraschivescu. Cu aceasta ocazie, vor fi stabilite mai multe contacte viitoare pentru gasirea unor surse de finantare in vederea modernizarii infrastructurii bazelor sportive din tara.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.