Cele mai valoroase echipe din baschetul romanesc vor intra, incepand de azi, in focurile semifinalelor Diviziei A, intreceri care se vor derula dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri. La masculin, campioana en-titre CSU Asesoft Ploiesti va primi
Cele mai valoroase echipe din baschetul romanesc vor intra, incepand de azi, in focurile semifinalelor Diviziei A, intreceri care se vor derula dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri. La masculin, campioana en-titre CSU Asesoft Ploiesti va primi replica echipei BU Poli Carbochim Cluj, calificata in careul de asi dupa o disputa tensionata cu CSU Sibiu, in vreme ce Dinamo-Erbasu va evolua pe propriul teren impotriva gruparii Farul Constanta, marea surpriza a sezonului regulat.
In intrecerea feminina, detinatoarea trofeului, Livas Targoviste, va intalni in fata propriilor suporteri team-ul CSU Terapia Cluj, iar la Rm. Valcea, echipa CET Govora va lupta pentru un loc in finala cu Sportul Studentesc. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.