Presedintele FRF, Mircea Sandu (foto), a fost audiat ca martor, ieri, de procurorii militari, in cazul desprinderii fostei sectii de fotbal din Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" Bucuresti, in 1998, au informat surse judiciare. Potrivit sursei citat
Presedintele FRF, Mircea Sandu (foto), a fost audiat ca martor, ieri, de procurorii militari, in cazul desprinderii fostei sectii de fotbal din Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" Bucuresti, in 1998, au informat surse judiciare. Potrivit sursei citate, Mircea Sandu a avut o discutie de o jumatate de ora cu procurori ai Sectiei Parchetelor Militare din cadrul Parchetului inaltei Curti de Casatie si Justitie. in cadrul Adunarii Generale Constitutive din data de 9 aprilie 1998, a fost aprobata transformarea sectiei de fotbal profesionist al CSA Steaua Bucuresti in "FC Steaua Bucuresti", asociatie sportiva fara scop patrimonial. Viorel Paunescu a fost numit presedinte al Consiliului de Administratie al clubului Steaua.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.