Garbage - "Bleed Like Me" (Warner Music/ A&A Records)

Dupa ce presa s-a grabit sa semnaleze dizolvarea grupului si lipsa sa in topuri, "Bleed Like Me" este albumul care ne readuce in boxe splendoarea rock-ului semnat Butch Vig, Duke Eriks

Garbage - "Bleed Like Me" (Warner Music/ A&A Records)

Dupa ce presa s-a grabit sa semnaleze dizolvarea grupului si lipsa sa in topuri, "Bleed Like Me" este albumul care ne readuce in boxe splendoarea rock-ului semnat Butch Vig, Duke Erikson, Steve Marker si Shirley Manson.



Arash - "Arash" (Warner Music/ A&A Records)

Este primul album al cantaretului, intitulat chiar "Arash", material ce contine pe langa hitul "Boro Boro", 13 piese care vor pune intreaga Europa pe jar.

Michael Buble - "It's Time" (Warner Music/ A&A Records)

intr-o lume dominata de rap si rock alternativ, reusita lui Buble a retrezit interesul pentru muzica care poarta amprenta lui Frank Sinatra. O data cu primul album de studio, "It's time", Michael Buble a reafirmat genul muzical pe care l-a reinviat.

Desperado - "Greatest Shits" (Cat Music)

Originari din vest, dar nu din cel salbatic, clujenii din trupa Desperado prezinta prima culegere a succeselor lor, un album cu 19 piese extraordinare. "Am cazinoul meu", "Suntem de la tara", "Lenea", "Oameni de treaba", "Betivan ratat" sunt doar cateva titluri ce s-au bucurat de apreciere in randul fanilor extrem de numerosi.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.