Comisia de Apel a FRF a anulat ieri decizia de saptamana trecuta a Comisiei de Disciplina prin care Jiul Petrosani a fost penalizata cu doua puncte. Conform deciziei initiale, Jiul a primit penalizarea de doua puncte deoarece, conform raportului facu
Comisia de Apel a FRF a anulat ieri decizia de saptamana trecuta a Comisiei de Disciplina prin care Jiul Petrosani a fost penalizata cu doua puncte. Conform deciziei initiale, Jiul a primit penalizarea de doua puncte deoarece, conform raportului facut de "centralul" meciului Jiul - Armatura Zalau, Viorel Sandu, patronul Alin Simota si consilierul Gheorghe Boruga au intrat la pauza in vestiarul arbitrilor, cerandu-le acestora sa ajute echipa din Petrosani. Dupa decizia de ieri, Jiul redevine lider in seria a III-a a Diviziei B, cu 46 de puncte, urmata de Gaz Metan Medias, cu 45 de puncte. In schimb, penalizarile pecuniare dictate clubului, patronului Simota si consilierului Boruga, respectiv cate o mie de euro, au fost mentinute. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.