Cele 13 kilograme de heroina confiscate saptamana trecuta de politisti la Baile Herculane au fost transportate de traficanti cu autoturismul unui politist din judetul Valcea. "S-a stabilit ca autoturismul implicat in transportul drogurilor este al un
Cele 13 kilograme de heroina confiscate saptamana trecuta de politisti la Baile Herculane au fost transportate de traficanti cu autoturismul unui politist din judetul Valcea. "S-a stabilit ca autoturismul implicat in transportul drogurilor este al unui ofiter de politie de la noi din judet", a confirmat, ieri, subcomisarul Gabriel Ciobotoiu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Valcea. Purtatorul de cuvant a refuzat sa faca cunoscut numele politistului, spunand doar ca el lucreaza la Politia Calimanesti si ca, potrivit informatiilor de pana acum, nu ar fi implicat in operatiuni ilegale. "Se pare ca proprietarul masinii nu stia despre droguri. El doar i-a imprumutat masina unui prieten, pe care il cunostea mai de mult timp, fara sa aiba habar ce urma sa se intample ulterior. Oricum, cazul este in atentia Inspectoratului General al Politiei, asa ca nu cunosc alte amanunte", a mai spus Ciobotoiu. Reamintim ca, in urma cu cateva zile, trei valceni au fost arestati in judetul Caras-Severin, asupra lor fiind gasite 13 kilograme de heroina. Cei trei, Constantin G., de 51 de ani, Nicolae V., in varsta de 24 ani si Elena P., in varsta de 39 de ani, cu totii din Ramnicu Valcea, calatoreau cu un autoturism Dacia 1300 cu numarul de inmatriculare VL-12-ADA. Potrivit Politiei, heroina apartinea unei retele de traficanti aflata de mai mult timp in atentia Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Timis. Capul retelei, cetateanul turk Ekrem Turhan, se afla in Penitenciarul Rahova.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.