Gandurile si rugaciunile membrilor ambasadei se indreapta catre ostatici si pentru revenirea lor acasa in siguranta. Continuam sa lucram indeaproape cu guvernul Romaniei pentru a intreprinde orice efort necesar, atat aici, cat si la Bagdad, pentru p
Gandurile si rugaciunile membrilor ambasadei se indreapta catre ostatici si pentru revenirea lor acasa in siguranta. Continuam sa lucram indeaproape cu guvernul Romaniei pentru a intreprinde orice efort necesar, atat aici, cat si la Bagdad, pentru protejarea vietilor lor.

Trupele romanesti sunt angajate umar la umar, curajos, impreuna cu trupele noastre precum si ale multor alti aliati in Irak si Afganistan, in razboiul global impotriva terorismului. Ne exprimam gratitudinea profunda pentru sprijinul pe care Romania ni-l acorda, ca si pentru angajamentul guvernului roman. Credem cu tarie ca interesele nationale ale Romaniei sunt identice cu ale noastre in aceasta chestiune. Impreuna vom ajuta sa transformam lumea intr-un loc mai liber si sigur.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.