Monica Tipu, tanara care se ocupa de curatenia si de consumabilele sediului, a devenit colega in acest for de conducere cu parlamentari suceveni ca Octav Cozmanca, Eugen Bejinariu si Tudor Mohora, informeaza Rompres. Deciziile Congresului au altfel d
Monica Tipu, tanara care se ocupa de curatenia si de consumabilele sediului, a devenit colega in acest for de conducere cu parlamentari suceveni ca Octav Cozmanca, Eugen Bejinariu si Tudor Mohora, informeaza Rompres. Deciziile Congresului au altfel de urmari la Botosani. Liderul filialei locale, Constantin Contac, a declarat ca ii are in vedere pe colegii sai din conducerea filialei, cel putin trei, care au mers pe varianta ""Iliescu, presedinte!"" si doreau eliminarea lui de la sefia organizatiei. El a spus ca va lua masuri ferme impotriva acestora daca ii va prinde ca fac greseli pe linie politica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.