Chelsea intalneste Liverpool pe "Stamford Bridge", in direct pe ProTV de la ora 21,45, in semifinalele UEFA Champions League. Chelsea a cucerit practic campionatul englez, a triumfat in Cupa Ligii si se gandeste la finala de la Istanbul, in conditiil
Chelsea intalneste Liverpool pe "Stamford Bridge", in direct pe ProTV de la ora 21,45, in semifinalele UEFA Champions League. Chelsea a cucerit practic campionatul englez, a triumfat in Cupa Ligii si se gandeste la finala de la Istanbul, in conditiile in care a mai invins "cormoranii" de trei ori in acest sezon. Jose Mourinho, antrenorul lui Chelsea, revine pe banca dupa o suspendare de doua etape si are probleme pe benzi, acolo unde fundasii laterali Bridge si Ferreira sunt indisponibili pana la sfarsitul sezonului. Vestea buna pentru londonezi este revenirea lui Robben. De partea cealalta, Rafa Benitez, antrenorul lui Liverpool, este increzator dupa ce Baros si Kewell si-au revenit dupa accidentari iar Cisse poate juca o repriza. "Cormoranii" au sanse minime de a mai prinde editia viitoare de Champions League, astfel incat singura alternativa pentru salvarea unui sezon modest ramane castigarea trofeului continental. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.