CCIRB a fost supusa asediului de catre Mihail Vlasov, presedintele Camerei de Comert Iasi, care se pretinde presedinte al CCIR, de circa doi ani. ""La ordinele lui Mihail Vlasov, accesul in institutie a fost blocat de firma de bodyguarzi Regent Secur
CCIRB a fost supusa asediului de catre Mihail Vlasov, presedintele Camerei de Comert Iasi, care se pretinde presedinte al CCIR, de circa doi ani. ""La ordinele lui Mihail Vlasov, accesul in institutie a fost blocat de firma de bodyguarzi Regent Security, angajata de acesta. Nimeni nu a mai putut sa iasa sau sa intre in cladire"", se spune in comunicat. Pentru eliberarea sediului a fost nevoie de interventia politistilor de la Sectia 11, care au amendat firma de bodyguarzi pentru amenintari teroriste la sediul CCIRB. Amestecul brutal al Guvernului in organizarea si functionarea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti (CCIRB), prin HG nr. 95/2005, a inceput sa produca efecte dramatice, se arata intr-un comunicat al CCIRB. (Daniela Ivan)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.