Nici editia de marti nu a facut exceptie de la regula, show-ul prezentat de Mircea Radu fiind lider de audienta atat in randul publicului din mediul urban (12% rating), cat si pe segmentul de varsta 18-49 de ani (10,1%) rating. De altfel, Antena 1 a
Nici editia de marti nu a facut exceptie de la regula, show-ul prezentat de Mircea Radu fiind lider de audienta atat in randul publicului din mediul urban (12% rating), cat si pe segmentul de varsta 18-49 de ani (10,1%) rating. De altfel, Antena 1 a fost cea mai urmarita televiziune pe parcursul intregii zile, dar si in prime-time. Emisiunile de stiri marca Observator, dar si editiile au fost preferate de majoritatea telespectatorilor romani. Astfel, Observatorul de la ora 19:00, prezentat de Alessandra Stoicescu si Lucian Mandruta, a avut un rating de 9,2%, spre deosebire de Pro TV, care a inre gistrat 7,4% rating. Editia speciala a stirilor, transmisa in timpul emisiunii ""Din dragoste"", s-a distantat de Pro TV la aproximativ cinci puncte de rating, in randul publicului din mediul urban, si la trei puncte la cel cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.