Un avocat a amenintat ca ii va da in judecata pe politistii americani care au incatusat o fetita de cinci ani, relateaza CNN. Micuta nu putea fi stapanita de catre educatoare, si pentru ca isi facea de cap si nu putea fi calmata sub nici o forma, edu
Un avocat a amenintat ca ii va da in judecata pe politistii americani care au incatusat o fetita de cinci ani, relateaza CNN. Micuta nu putea fi stapanita de catre educatoare, si pentru ca isi facea de cap si nu putea fi calmata sub nici o forma, educatoarea si asistenta au chemat Politia sa vina la gradinita, care se afla in Florida, si sa ia masuri. Incidentul a fost filmat de camerele de supraveghere din clasa. Avocatul mamei copilului a declarat ca episodul a fost "pur si simplu de neimaginat". Pe caseta video, facuta publica de catre avocat saptamana aceasta, se poate observa cum fetita, care a refuzat sa ia parte la o lectie de matematica, a inceput sa rupa hartiile de pe un panou iar apoi a plesnit-o pe educatoarea care incerca sa o calmeze.
Dupa ce educatoarea disperata a chemat-o pe mama copilei la gradinita si dupa ce aceasta a declarat ca nu poate veni decat peste o ora, aceasta a decis sa cheme politia.
In scurt timp, in clasa au aparut trei ofiteri de politie care au incatusat-o pe fetita cu mainile la spate. Pe caseta video se poate observa cum copilul s-a speriat ca i-au fost puse catusele. In final, fetita a fost dusa acasa de catre politie. Departamentul de Politie din St Petersburg a refuzat sa comenteze incidentul si a declarat ca a declansat o ancheta. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.