Doua femei care se prezinta ca fiind rude ale lui Mohamad Munaf au aparut intr-o inregistrare video la televiziunea Al-Arabiya, implorand ca acesta sa fie eliberat. Cu lacrimi in ochi, femeile, care pretind ca ar fi sora si mama lui Mohamad Munaf, af
Doua femei care se prezinta ca fiind rude ale lui Mohamad Munaf au aparut intr-o inregistrare video la televiziunea Al-Arabiya, implorand ca acesta sa fie eliberat. Cu lacrimi in ochi, femeile, care pretind ca ar fi sora si mama lui Mohamad Munaf, afirma ca acesta s-a intors in Irak, dupa ce a trait in exil timp de 25 de ani, pentru a-si vizita tatal bolnav.
"Sunt sora lui Mohamad si cer rapitorilor sa il elibereze pe fratele meu, pentru ca este cetatean irakian si a venit in Irak pentru a-si vizita tatal", a afirmat femeia, citata de Rompres, care avea capul acoperit cu un val verde si tinea in mana documente care, in opinia sa, dovedesc ca Mohamad are cetatenie irakiana. Femeia mai in varsta, avand capul acoperit cu un val alb, a spus: "Fiul meu a fost rapit in prima sa vizita in Irak dupa 1980. Ii rog pe rapitori sa imi dea fiul inapoi". Nici una dintre femei nu si-a dezvaluit numele in timpul inregistrarii video. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.