Ziaristii romani rapiti in Irak sunt retinuti, in acest moment, de o grupare care solicita, drept rascumparare, cate 10 milioane de dolari pentru fiecare dintre cei trei. Stirea a fost difuzata ieri seara de postul de televiziune Antena 1, fiind cita
Ziaristii romani rapiti in Irak sunt retinuti, in acest moment, de o grupare care solicita, drept rascumparare, cate 10 milioane de dolari pentru fiecare dintre cei trei. Stirea a fost difuzata ieri seara de postul de televiziune Antena 1, fiind citate "surse apropiate negociatorilor".
Conform acelorasi surse, ziaristii nu s-ar mai afla in mainile celor care i-au rapit pe 28 martie, iar gruparea care ii detine acum nu are revendicari politice, dorind doar bani: in total, 30 de milioane de dolari. In montajul Antenei 1 a fost reluat zvonul potrivit caruia Mohamad Munaf, insotitorul ziaristilor romani, ar fi fost ucis. (O.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.