Politistii bucuresteni de la Crima Organizata au prins in flagrant doua persoane cunoscute ca furnizori de droguri din Sectorul 5 al Capitalei, care au vandut zece doze cu heroina, obtinand in schimb peste 2.500.000 de lei. Elvira T., in varsta de 45
Politistii bucuresteni de la Crima Organizata au prins in flagrant doua persoane cunoscute ca furnizori de droguri din Sectorul 5 al Capitalei, care au vandut zece doze cu heroina, obtinand in schimb peste 2.500.000 de lei. Elvira T., in varsta de 45 de ani a fost prinsa, in cartierul Ferentari, dupa ce a vandut sapte doze de heroina, contra sumei de 2.000.000 de lei. In urma perchezitiei la domiciliu, politistii au gasit si confiscat alte 25 de doze de heroina si suma de doua milioane de lei, provenita din vanzarea de droguri. O alta echipa de politisti antidrog l-au prins in flagrant pe Valerica Irinel V., cunoscut cu antecedente penale, dupa vanzarea a trei doze de heroina cu 600.000 de lei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.