Ion Iliescu:
"Nastase este omul meu, ca eu l-am adus in partid si tot eu l-am propulsat".
"I-am spus, si intre patru ochi, si in public, ca se manifesta cam arogant cateodata",
" Inteleg ca au fost pusi ministri pentru merite profes
Ion Iliescu:
"Nastase este omul meu, ca eu l-am adus in partid si tot eu l-am propulsat".
"I-am spus, si intre patru ochi, si in public, ca se manifesta cam arogant cateodata",
" Inteleg ca au fost pusi ministri pentru merite profesionale, dar nu inteleg de ce a doua zi au fost facuti vicepresedinti la partid".
Sorin Oprescu:
"Nastase a fost inconjurat de o serie de oameni care l-au facut sa piarda formele realitatii. A fost tarziu cand, intrand in campania electorala, a descifrat lucrul asta. A fost insa tarziu"
"Diferenta dintre noi (n.red. Oprescu-Nastase): el gandeste pe o forma ierarhica in care sa existe un tatuc care sa duca el singur lucrurile. Eu vreau o democratizare efectiva a partidului"
"Eu am fost cercetat de PNA. Asa a hotarat al mare (!). Este inutil sa va spun ca nu s-a descoperit nimic despre mine. Dar am fost cercetat penal, nu?"
Antonie Iorgovan:
"Nastase sa se dea dracu la o parte"
"La care functie candideaza Adrian Nastase in partid, la aia candidez si eu"
"Adrian Nastase nu e bun nici de portar la PSD".
Victor Ponta:
"Nu stiu daca Nastase se simte incoltit. Eu cred ca trebuie sa participe la competitie daca vrea o functie in partid, nu sa-i indeparteze pe altii, asa cum a facut cu Ioan Rus. Nu e in regula daca incepem sa ne gonim contracandidatii".
Marian Oprisan:
"Conducerea PSD trebuie reconfigurata 100%, iar decizia in acest sens trebuie adusa la baza partidului, adica la membrii social-democrati, nu doar la varful PSD. Vrem un partid european, modern, nu o formatiune politica in care toate deciziile se iau in biroul presedintelui. Pana acum nu a luat hotarari decat Adrian Nastase. In orice sistem democratic, fiecare are dreptul sa aleaga si sa fie ales, nu sa li se impuna deciziile de la centru".
Viorel Hrebenciuc:
"Cred ca toti oamenii din PSD pot fi reformatori si cu atat mai mult Ion Iliescu, cel care este si fondatorul acestei formatiuni politice"
Dan Ioan Popescu:
"Au venit niste vagabonzi sa ne dea noua, fondatorilor partidului, lectii".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.