Echipele feminine de baschet Livas Targoviste, CET Govora, Sportul Studentesc - Omnilogic si CSU ACSA Terapia Cluj Napoca au obtinut calificarea in semifinalele turneului play-off din Divizia A, dupa ce au dispus de adversarele din prima faza cu scor
Echipele feminine de baschet Livas Targoviste, CET Govora, Sportul Studentesc - Omnilogic si CSU ACSA Terapia Cluj Napoca au obtinut calificarea in semifinalele turneului play-off din Divizia A, dupa ce au dispus de adversarele din prima faza cu scorul general de 2-0. Dupa ce au castigat intalnirile de pe teren propriu, cele patru grupari divizionare s-au impus si in deplasare, lasand in grupa valorica 5-8 echipele Olimpia CSS 6, Rapid CFR Marfa, BC ICIM Arad si Magic Sibiu. Astfel, conform programului stabilit de FRB, in semifinalele Diviziei A se vor intalni Livas cu CSU ACSA Terapia si CET Govora cu Sportul Studentesc, primele echipe urmand sa fie gazde pe 27 si 28 aprilie. Reamintim ca din aceasta faza se joaca dupa sistemul cel mai bun din cinci jocuri. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.