Gheorghe Craioveanu si-a manifestat nemultumirea fata de presiunea pe care presa o exercita asupra coechipierilor sai, in vederea partidei cu FC Barcelona. "Nu imi place presiunea la care au fost supusi coechipierii mei. Pentru ei ar fi bine sa fie m
Gheorghe Craioveanu si-a manifestat nemultumirea fata de presiunea pe care presa o exercita asupra coechipierilor sai, in vederea partidei cu FC Barcelona. "Nu imi place presiunea la care au fost supusi coechipierii mei. Pentru ei ar fi bine sa fie mai linistiti. Se pare ca acum campionatul este in mainile lui Getafe. Toate ziarele scriu ca noi trebuie sa castigam pentru Real Madrid, dar de fapt presiunea trebuie sa fie asupra Barcelonei", a spus Craioveanu. Atacantul roman a recunoscut ca este dificil de castigat pe terenul catalanilor. "Am norocul de a fi unul dintre putinii jucatori care au castigat doi ani la rand pe acest teren. Este unul din acele terenuri in care, daca pleci cu un punct, ai mare noroc. Iar daca iei trei puncte nici nu mai spun", a adaugat Craioveanu. Partida FC Barcelona - Getafe se va disputa, duminica, in etapa a 23-a a campionatului Spaniei. Altfel, fostul international, care a anuntat la inceputul sezonului ca se va retrage din activitatea competitionala, a recunoscut pentru prima oara ca se gandeste la o eventuala prelungire a contractului pentru inca un an. "Eu am spus nu si raspunsul este acelasi. Insa asupra mea exista multa presiune din partea presedintelui Angel Torres si a sotiei mele Gemma, care ar vrea sa-si mai vada sotul evoluand inca un an. Insa nu stiu ce voi face, vom vedea", a explicat Craioveanu. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.