Patru tineri dornici de aventura si o prostituata cu orgoliul ranit sunt personajele unei intamplari caraghioase care s-a terminat in beciurile Politiei. Cum numai in comediile spumoase cu adolescenti se poate vedea, baietii au pornit, in stil propr
Patru tineri dornici de aventura si o prostituata cu orgoliul ranit sunt personajele unei intamplari caraghioase care s-a terminat in beciurile Politiei. Cum numai in comediile spumoase cu adolescenti se poate vedea, baietii au pornit, in stil propriu, in cautarea unei vanzatoare de placeri sexuale: doi dintre ei au iesit la agatat, iar doi s-au ascuns in portbagajul masinii pentru a nu speria "prada". Suparata ca a cazut in cursa, o prostituata i-a dat pe amorezi pe mana politistilor. Seara celor patru prieteni a inceput cu un sprit baut la bordura, in fata unui bloc din cartierul Berceni, din Capitala. incet, incet, "siropul de struguri" si-a facut efectul si Nelu Mirel Stancu, Gabriel Dragos Cosmescu, Andrei Iulian Cotofana si Mihai Marin, tineri cu varste cuprinse intre 17 si 21 de ani, au cazut de comun acord ca e timpul sa pigmenteze distractia cu o partida de sex. Bani aveau, iar de cuiburi de prostituate nu duce lipsa Bucurestiul.
O singura mare problema trebuia rezolvata. Nici o "fetita" nu ar fi acceptat sa se urce singura intr-o masina in care sunt patru barbati, motiv pentru care au recurs la o stratagema. Marin si Stancu s-au postat pe locurile din fata ale autoturismului ce apartine primului, iar ceilalti doi amici ai lor - Cosmescu si Cotofana - s-au inarmat cu rabdare si s-au inghesuit in portbagajul autoturismului.
Chiar daca e de ceva timp pe strada, Lili, o prostituata care isi face veacul pe Calea Giulesti, nu s-a gandit nici o clipa la surpriza din portbagaj. Pe un camp din Popesti Leordeni, femeia a fost obligata sa "presteze" pe bancheta din spate a masinii atat pentru cei doi care o agatasera pentru 400.000 de lei, cat si pentru amicii acestora care, la un semnal, au iesit din portbagaj pentru distractie.
Obisnuita cu duritatile meseriei, Lili a inteles ca a fost trasa pe sfoara si s-a consolat cu ideea ca a "muncit" mai mult din placere. Baietii au facut insa o mare greseala care a zgandarit orgoliul femeii de strada, care, poate, altfel i-ar fi iertat: i-au luat banii, cateva inele si au lasat-o noaptea in camp. Lili prostituata a ajuns la Bucuresti cu o ocazie si s-a oprit direct la politistii de la Sectia 20 care i-au arestat pe baieti pentru viol, talharie si lipsire de libertate.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.