PREGATIRE. Simularea se va desfasura in conditii foarte apropiate de cele in care vor avea loc examenele nationale din aceasta vara, pe baza subiectelor si baremelor elaborate de Serviciul National de Evaluare si Examinare, avand ca scop atat familia
PREGATIRE. Simularea se va desfasura in conditii foarte apropiate de cele in care vor avea loc examenele nationale din aceasta vara, pe baza subiectelor si baremelor elaborate de Serviciul National de Evaluare si Examinare, avand ca scop atat familiarizarea viitorilor absolventi cu modul de desfasurare si conditiile de examen, cat si verificarea cunostintelor la disciplina aleasa pentru simulare. Simularea Testelor Nationale se va desfasura in 71 de centre de testare, iar lucrarile elevilor vor fi corectate in 22 de centre de evaluare. In organizarea si derularea pretestarii de luni sunt implicate peste 3.000 de cadre didactice din orasul Bucuresti.
TERMENE. In dimineata zilei de luni, accesul elevilor in salile in care se va sustine simularea se va face pana la ora 8:30, proba desfasurandu-se incepand cu ora 9:00. In 22 aprilie, va avea loc si simularea examenului de Bacalaureat, aceasta urmand sa se desfasoare in 70 de centre de examen.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.