Vanzarile Altex au depasit 60 de milioane de euro (TVA inclus), in primul trimestru al acestui an, fiind puternic influentate in luna ianuarie de ridicarea accizelor la camere foto digitale. Potrivit unui comunicat de presa, in luna februarie, impozi
Vanzarile Altex au depasit 60 de milioane de euro (TVA inclus), in primul trimestru al acestui an, fiind puternic influentate in luna ianuarie de ridicarea accizelor la camere foto digitale. Potrivit unui comunicat de presa, in luna februarie, impozitul unic pe venit (care a adus mai multi bani in buzunarele consumatorilor) a avut un efect pozitiv si asupra pietei de retail. "Estimam pentru primul semestru depasirea unui volum de vanzari de 130 de milioane de euro, respectiv mai mult decat intreg anul de gratie 2003", a aratat Dan Ostahie, presedinte si CEO Altex. El a precizat ca principalele familii de produse care vor sustine vanzarile in trimestrul doi vor fi aerul conditionat si aparatele frigorifice. "Chiar daca s-au introdus accize pentru aparatele de aer conditionat, vanzarile nu vor scadea comparativ cu anul trecut. Principalii factori pentru aceasta estimare sunt nivelul temperaturilor, anuntat a fi ridicat, dezvoltarea pietei imobiliare, care a creat spatii suplimentare, dar si cresterea standardelor de viata ale romanilor", a apreciat Ostahie. (M.C.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.