Ma numesc Puia Ionela, am 22 de ani si sunt din Bucuresti. Eu si prietenul meu, cu care sunt impreuna de 4 ani si 4 luni, ne-am hotarat sa ne legam destinele prin sfanta cununie. Totul e aranjat, inclusiv restaurantul si muzica, dar marea noastra pro
Ma numesc Puia Ionela, am 22 de ani si sunt din Bucuresti. Eu si prietenul meu, cu care sunt impreuna de 4 ani si 4 luni, ne-am hotarat sa ne legam destinele prin sfanta cununie. Totul e aranjat, inclusiv restaurantul si muzica, dar marea noastra problema care ne framanta sunt nasii. Va scriu cu speranta ca cineva care va citi ziarul dv. si vrea intr-adevar sa ne cunune si sa ia legatura cu noi.
Noi nu avem pretentii, doar vrem sa avem niste nasi cu care sa ne intelegem si, bineinteles, sa se iubeasca cel putin atat cat ne iubim noi.
Toti cei care doresc sa ia legatura cu noi sunt rugati sa ne contacteze la numerele de telefon: 424.16.59 sau 0727.465.359.
Ionela Puia,
Bucuresti


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.