GAFE. Noua companii de asigurari medicale au recunoscut ca au ratacit informatiile confidentiale ale clientilor lor, relateaza Sky News. Este cea mai recenta "gafa" in materie de gestionarea datelor personale de catre institutiile britanice. Zilele t
GAFE. Noua companii de asigurari medicale au recunoscut ca au ratacit informatiile confidentiale ale clientilor lor, relateaza Sky News. Este cea mai recenta "gafa" in materie de gestionarea datelor personale de catre institutiile britanice. Zilele trecute, guvernul de la Londra anunta ca a pierdut un CD cu datele a peste trei milioane de candidati la examenul auto, luna trecuta, Fiscul pierduse fisierele electronice cu alocatiile a 25 de milioane de persoane, iar Posta si Politia, datele catorva mii de soferi si prizonieri.


CADOURI SPATIALE. Naveta spatiala ruseasca de realimentare, Progress M-62, a plecat incarcata nu numai de cele necesare traiului astronautilor de la Statia Spatiala Internationala, ci si de cadouri de Craciun pentru ei. Astronautii au si alte motive de sarbatoare, deoarece sambata a fost ziua colegului lor, Iuri Malencenko, care a implinit 46 de ani. Printre darurile de Craciun se afla si alimente traditionale pentru astronautii americani si rusi, ca miere, nuci si fructe proaspete.


REGINA PE YOUTUBE. In premiera, Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii  difuzeaza traditionalul sau mesaj de Craciun pe YouTube. Canalul regal "www.youtube.com/theroyalchannel" detine o pagina de intampinare, pe care se poate vedea o fotografie a Palatului Buckingham cu garzi imbracate in costume de gala si este disponibil incepand de ieri. Vizitatorii vor avea ocazia sa vizioneze si mesajele regale de Sarbatori din anii trecuti. Regina "a fost mereu constienta de faptul ca mesajul ei trebuie sa ajunga la cat mai multi oameni si ca trebuie sa se adapteze la noile mijloace de comunicare", a declarat un purtator de cuvant de la Buckingham.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.