Ioana Maria Vlas a cerut judecatorilor Tribunalului Bucuresti, la termenul de ieri, conexarea dosarelor Fondului National de Investitii (FNI) si Fondului National de Acumulare (FNA), precizand ca daca acest lucru s-ar fi facut de mai multa vreme, ea
Ioana Maria Vlas a cerut judecatorilor Tribunalului Bucuresti, la termenul de ieri, conexarea dosarelor Fondului National de Investitii (FNI) si Fondului National de Acumulare (FNA), precizand ca daca acest lucru s-ar fi facut de mai multa vreme, ea ar fi fost libera si problema pagubitilor rezolvata.
Tot ieri, magistratii au luat in discutie calitatea procesuala a SC "Quadrant Aset Investment", administratorul Fondului National Integro, nimeni altul decat urmasul FNA. Prezenta in sala de judecata, Vlas a solicitat instantei sa aiba in vedere conexarea celor doua cauze. Si reprezentantul pagubitilor FNA, Stefan Ionita, a fost la Tribunalul Bucuresti si crede ca acest lucru ar fi benefic, avand in vedere ca in acest mod banii care ar trebui recuperati s-ar putea afla in acelasi cont. Urmatorul termen al procesului a fost stabilit pentru 19 aprilie a.c., data la care se va comunica daca aceasta cerere a fost sau nu aprobata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.