Ulterior, cel poreclit "MM" a revenit si a negat ca ar fi facut respectiva afirmatie. in orice caz, curajul lui Stoica a dat apa la moara presei si adversarilor din lupta pentru titlu. Tavalugul acuzelor s-a rostogolit precum un bulgare de zapada. Re

Ulterior, cel poreclit "MM" a revenit si a negat ca ar fi facut respectiva afirmatie. in orice caz, curajul lui Stoica a dat apa la moara presei si adversarilor din lupta pentru titlu. Tavalugul acuzelor s-a rostogolit precum un bulgare de zapada. Referindu-se la meciul Rapid - CFR Cluj, incheiat cu victoria neta a giulestenilor, conducerea si jucatorii dinamovisti au afirmat ca "pentru echipa lui Razvan Lucescu, nu s-au terminat amicalele din pauza competitionala!". Acelasi raspuns a venit si din Grant: "si noi putem spune ca asa-zisii "caini" n-au terminat vacanta. Ati vazut ce rezistenta au opus cei de la Sportul si de la Poli Iasi?".
Evenimentele s-au precipitat dupa meciul de la Bistrita, cand sefii din sos. stefan cel Mare au atacat la unison corectitudinea meciului Gloria - Steaua. "Miercuri, intre orele 16.30 si 18.15, a fost program de "Cascadorii rasului"! Dupa ce am vazut o jumatate de ora din acest "Stan si Bran" al fotbalului romanesc, am inchis televizorul! Sunt un car de nervi", a spus directorul executiv Cristi Borcea, pentru ca vicepresedintele Gigi Netoiu sa completeze: "Bistrita e o rusine si nu merita sa mai stea in "A". stiam ca va fi 0-2 la pauza! Stelistii sunt nevinovati, dar Gloria trebuie retrogradata, prin orice mijloace!".
Primul raspuns al Stelei, ironic, a venit de la Mihai Stoica. "ii rugam pe cei de la Dinamo sa si probeze afirmatiile pe care le fac. Altfel, ne adresam LPF si solicitam amendarea "gresitilor", pentru ca stim ca Liga are nevoie de bani".



Meciuri suspecte din acest retur

* Etapa a 17-a: Sportul - Dinamo 0-1 - gazdele au facut cel mai slab meci din acest sezon, nereusind sa-si creeze nici o situatie de gol.

* Etapa a 18-a: Dinamo - Poli Iasi 2-0 - cu gandul la "derby"-ul suferintei cu Universitatea, iesenii nu au opus, practic, nici o rezistenta.

* Etapa a 18-a: Rapid - CFR Cluj 3-0 - insusi George Copos, patronul gazdelor, a declarat ca a fost un meci fratesc, "intre echipele a doua sucursale CFR".

* Etapa a 16-a: Gloria - Steaua 0-2 - dinamovistii acuza ca au asistat la un meci de "Cascadorii rasului".




Declaratia zilei

"Am facut si noi o gramada de blaturi cu Gloria, asa ca avem capacitatea sa ne dam seama si, mai ales, sa ne dam cu parerea despre modul in care joaca bistritenii. Am stiut ca e aranjament imediat, din primele secunde, dupa felul in care erau asezati in teren de antrenorul Carstea. Cand stateau capra cu noi, la fel de rau erau dispusi pe gazon!" - un oficial dinamovist, intre denunt si autodenunt

"Bag mana in foc ca s-a jucat corect"

"Liga a facut o adresa catre Federatie prin care solicita ca toate persoanele care au dat declaratii prin care sugereaza aranjamente de la inceputul returului sa fie chemate pentru detalii suplimentare. Vor fi convocati Borcea, Netoiu, MM Stoica si altii. De ce se le luam dreptul sa se exprime? Poate ei stiu mai multe, asa ca ii vom lasa la comisie sa produca dovezi. Daca le au, bineinteles! Personal, bag mana in foc ca s-a jucat pe bune. in ultimii doi ani, n-a fost nici un blat in Divizia A. Toate afirmatiile celor de la Dinamo sunt o prefata la derby-ul de duminica. E un razboi psihologic, menit sa le creasca pulsul stelistilor" - Dumitru Dragomir, seful LPF.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.