Portarul lui FC Brasov, Dejan Pesic, a declarat ca regreta accidentarea grava pe care i-a provocat-o galateanului stefan Nanu (foto), in partida de runda trecuta. "Regret acel incident. imi pare rau! Nici eu nu imi amintesc prea multe din cele ce s-a
Portarul lui FC Brasov, Dejan Pesic, a declarat ca regreta accidentarea grava pe care i-a provocat-o galateanului stefan Nanu (foto), in partida de runda trecuta. "Regret acel incident. imi pare rau! Nici eu nu imi amintesc prea multe din cele ce s-au intamplat atunci, pentru ca si eu am suferit. Am stat cateva secunde pe teren fara sa stiu ce se intampla cu mine, a spus Pesic, care s-a lovit la arcada ochiului drept, rana din cauza careia nu s-a putut pregati normal in aceasta saptamana. "Am vrut sa-l sun, mai ales ca i-am vazut poza in ziar. Regret mult acel accident si sper sincer ca Nanu sa revina cat mai repede pe teren". Totusi, impresarul lui Pesic, Radu Matasareanu, l-a sunat pe Nanu, pentru a-i cere scuze in numele jucatorului. Nanu a suferit o fractura de piramida nazala in urma unei ciocniri cu Pesic, fiind supus, luni, unei interventii chirurgicale.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.