BBC Worldwide a anuntat miercuri, printr-un comunicat remis redactiei, ca BBC Prime, canalul sau international de divertisment, va difuza in direct nunta Altetei Sale Regale Printul de Wales cu Camilla Parker-Bowles, in Europa, Orientul Mijlociu si A
BBC Worldwide a anuntat miercuri, printr-un comunicat remis redactiei, ca BBC Prime, canalul sau international de divertisment, va difuza in direct nunta Altetei Sale Regale Printul de Wales cu Camilla Parker-Bowles, in Europa, Orientul Mijlociu si Africa, sambata 9 aprilie, intre orele 14.00 si 18.30. BBC Prime va realiza aceasta transmisiune in direct, simultan cu canalul de televiziune national al BBC, BBC ONE. Planificata initial pentru data de 8 aprilie, nunta a fost amanata cu o zi in semn de respect pentru regretatul Papa Ioan Paul al II-lea si pentru a-i ingadui Printului de Wales sa asiste la inmormantarea Sfantului Parinte. (I.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.