Tour operatorul J'Info Tours, si-a lansat, la Targul National de Tursim, noua colectie de propuneri pentru vacantele de vara, cu ocazia implinirii a 15 ani de activitate. Potrivit directorului de marketing J'Info Tours, Cristina Irimia, anul acesta a
Tour operatorul J'Info Tours, si-a lansat, la Targul National de Tursim, noua colectie de propuneri pentru vacantele de vara, cu ocazia implinirii a 15 ani de activitate. Potrivit directorului de marketing J'Info Tours, Cristina Irimia, anul acesta au fost introduse noi destinatii charter saptamanale spre Mallorca (cu plecare din Bucuresti si Timisoara), Costa Brava si Salonic, pastrandu-se totodata cursele charter cu Antalya. In acest context, pretul unui sejur de o saptamana pe Costa Brava este de 188 de euro/persoana, incluzand costul biletului de avion (zbor charter direct), cazare si mese, transferurile la/de la aeroport si asistenta J'Info Tours pe perioada sejurului. Acelasi pachet de servicii pe insula Mallorca este de 195 euro/persoana. De asemenea, J'Info Tours a introdus, in premiera, o oferta de vacanta in Alaska. Astfel, 10 zile in "Grand Alaska Tour" costa 1564 de euro/persoana. "Diversitate este cuvantul care ar putea caracteriza cel mai bine oferta tour operatorului roman: de la oferte charter avantajoase, sejururi in Mallorca si Costa Brava Barcelona, Salonic, Antalya, Tenerife si Costa del Sol, circuite culturale in Italia, Franta, tarile nordice, croaziere in Mediterana, si pana la destinatii mai putin intalnite, precum Alaska, Bonaire si Grenadine", a mentionat Cristina Irimia. (M.C.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.