"Eu nu am decat sa ma bucur pentru faptul ca, dupa 11 ani de cand am incercat sa trec prin Parlament o lege privind interzicerea accesului nomenclaturistilor si ofiterilor care au facut parte din aparatul de opresiune, cineva reia aceasta initiativa.
"Eu nu am decat sa ma bucur pentru faptul ca, dupa 11 ani de cand am incercat sa trec prin Parlament o lege privind interzicerea accesului nomenclaturistilor si ofiterilor care au facut parte din aparatul de opresiune, cineva reia aceasta initiativa. Chiar ma surprinde in mod placut, dupa cum ma surprinde si multitudinea de tendinte aparute pe latura crestin-democratiei. M-am intalnit cu initiatorii noului proiect, le-am dat copiile dupa initiativa mea legislativa si cateva sfaturi. Eu as fi dorit ca proiectul sa vizeze si membrii aparatului de opresiune - fosta Securitate si Militie. Dar, chiar si fara nominalizarea acestora, initiativa celor trei tineri este binevenita. Nu cred ca proiectul va ajunge lege, dar nu acest aspect este cel mai important. Importanta este lupta. Pentru ca cei trei tineri deputati vor reusi sa faca acum ce am facut eu in anii '94-'95: sa arat adevarata fata a oamenilor politici. Din acest motiv, initiatorii trebuie felicitati. Nu neaparat votarea legii este importanta. Daca nu se va vota, se va putea arata adevaratul chip al acestei clase politice". (O.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.