PSD se razgandeste in cazul Iacobov. Presedintele executiv al PSD, Octav Cozmanca, a declarat ieri, pentru BBC, ca va propune Delegatiei Permanente din 11 aprilie, sa discute despre excluderea lui Corneliu Iacobov din partid, arestat preventiv luna t
PSD se razgandeste in cazul Iacobov. Presedintele executiv al PSD, Octav Cozmanca, a declarat ieri, pentru BBC, ca va propune Delegatiei Permanente din 11 aprilie, sa discute despre excluderea lui Corneliu Iacobov din partid, arestat preventiv luna trecuta in dosarul fraudelor de la RAFO Onesti. Declaratia lui Cozmanca vine dupa ce acum doua zile a fost arestat un alt membru controversat si arestat, sirianul Omar Hayssam. Referindu-se la faptul ca omul de facaeri Corneliu Iacobov nu a fost condamnat inca, lucru care contravine "principiilor" de lucru ale PSD, Cozmanca a spus ca, daca s-a decis prelungirea mandatului de arestare emis pe numele acestuia, inseamna ca sunt "suspiciuni foarte clare si probabil ca sunt si dovezi foarte clare din acest punct de vedere". (C.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.