Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a sustinut ieri ca nu are nici o legatura cu Omar Hayssam sau cu afacerile acestuia si ca nu intelege de unde apar aceste zvonuri. Hrebenciuc s-a plans de faptul ca de la inceputul acestei discutii despre Irak "cineva
Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a sustinut ieri ca nu are nici o legatura cu Omar Hayssam sau cu afacerile acestuia si ca nu intelege de unde apar aceste zvonuri. Hrebenciuc s-a plans de faptul ca de la inceputul acestei discutii despre Irak "cineva incearca cu obstinatie" sa-l "lege" de acest subiect. "De la inceputul discutiei cu Irakul, cineva incearca cu obstinatie sa ma lege pe mine de acest subiect. Spun inca o data: nu am nici o legatura cu Omar Hayssam, cu afacerile lui Omar Hayssam. Nu inteleg de unde apar toate aceste zvonuri", a spus Hrebenciuc. Intrebat daca il cunoaste pe Omar Hayssam, Hrebenciuc a recunoscut ca il cunoaste, dar a adaugat ca acest fapt "nu inseamna nimic", intrucat, asa, el cunoaste "mii de oameni". "Nu am nici un fel de legaturi de afaceri cu Omar Hayssam", a mai spus liderul PSD, cand a fost intrebat daca la Bacau a avut legaturi de afaceri cu Hayssam. Referindu-se la informatiile legate de Ristea Priboi, deputatul PSD a a spus ca nu stie nimic, pentru ca a stat toata ziua "cu Comisia de integrare". Intrebat daca se asteapta ca in zilele urmatoare sa fie citat la audieri, Viorel Hrebenciuc a replicat: "Nu exista nici un motiv. Pentru ce? Pentru ca il cunosc, care e problema? Iar mai ales ca am vazut ca e treaba cu Volvo, cu nu stiu ce. Hai sa fim seriosi". (C.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.