Victoria facila a stelistilor la Bistrita, scor 2-0, a reinviat scandalul in fotbalul orchestrat de Mitica Dragomir. Dinamo zice ca Bistrita s-a predat Stelei, Mihai Stoica cere dovezi palpabile, pe Zenga nu-l intereseaza, iar "Lordul" Padureanu ii s

Victoria facila a stelistilor la Bistrita, scor 2-0, a reinviat scandalul in fotbalul orchestrat de Mitica Dragomir. Dinamo zice ca Bistrita s-a predat Stelei, Mihai Stoica cere dovezi palpabile, pe Zenga nu-l intereseaza, iar "Lordul" Padureanu ii striveste pur si simplu pe dinamovisti sub tirul linistit al nonsalantei: "Au ajuns sa vorbeasca toti nepriceputii despre fotbal. Pierzandu-si cumpatul in lupta pentru titlu, dinamovistii gandesc cu picioarele in loc sa-si foloseasca putin capul". Libertatea: Dinamo a reactionat acid dupa meciul Gloria - Steaua...
Jean Padureanu: Domnule, un lucru e clar, in Romania au ajuns toti nepriceputii sa vorbeasca despre fotbal. Nu stiu daca oficialii lui Dinamo sunt cei mai in masura sa-si dea cu parerea despre astfel de lucruri, nu-i treaba mea, dar ei vad numai hotii peste tot. Eu cred ca si-au pierdut cumpatul in lupta asta cu Steaua, pentru titlu, si in loc sa gandeasca cu capul o fac cu picioarele.
in timpul partidei au fost momente in care jocul slab al Gloriei a alimentat suspiciunile.
Partida dintre Gloria si Steaua s-a desfasurat corect si cinstit. Am avut ghinion pentru ca am primit gol devreme, dintr-un penalty inexistent, dictat de Balaj. Vasile Popa n-a stiut ce sa faca pe loc, a fost imprudent, se mai intampla si la fotbalisti cu experienta sa. Apoi, la penalty-ul nostru, acordat tot dupa o greseala a arbitrului Balaj, Costin a ratat. inaintea meciului cu Steaua, jucatorii s-au pregatit suplimentar pentru loviturile de departajare.
Cine fususe desemnat initial sa execute?
Pai, la antrenamente au tras patru fotbalisti, Coroian, Sergiu Costin, Negrean si Nita. Costin a transformat mereu cinci din cinci, asa ca el a batut si cu Steaua. Pacat, daca transforma, partida era relansata, pana la final navaleam peste ei si poate altul era rezultatul. A fost momentul psihologic al intalnirii. Revenind la Dinamo, trebuie spus ca acuzele lor sunt nefondate. Ce echipa care se zbate la retrogradare isi permite sa piarda un meci acasa? Dinamo si Steaua sa-si vada de treburile lor si sa-si scoata ochii intre ele. Sa nu mai amestece Gloria in disputa lor.
Veti amenda vreun jucator?
Chiar daca am pierdut acasa, nici jucatorii si nici antrenorii nu vor fi amendati pentru acest esec. Nita a jucat accidentat, ceilalti s-au zbatut, asta este! Unii se bat la titlu, altii la retrogradare, asa ca fiecare sa-si vada de drum. (Florin Saiu)

Confesiunea lui Giovani

Giovani Becali (foto) a vorbit despre anuntul lui Mircea Sandu de a renunta sa candideze pentru un nou mandat in fruntea FRF. "Sandu nu are nici un amestec in transferurile pe care le-am facut eu. imi e doar prieten si cred ca se va retrage chiar daca ar fi rugat sa revina asupra deciziei", a afirmat Becali, adaugand ca "nici in gluma nu o sa candidez la sefia FRF".

* Despre Gica Popescu: "Daca vrea sa plece la FRF, e obligat sa ma anunte cu sase luni inainte, si nu am discutat acest lucru. A avut propunerea de a fi in sefia LPF si n-a acceptat".

* Despre nationala: "Daca aveam influenta, ne calificam si la CM 2002, si la CE 2004 cu jucatorii mei. Din cei 11 jucatori titulari cu Olanda, 6-7 nu aveau contract cu noi. Poate nu ar fi jucat nici Radoi, nici Ogararu, sau Munteanu daca aveam influenta".

* Despre Zenga: "L-am ajutat la venirea in Romania si nu trebuia sa ma contreze".

* Despre viitor: "Din vara voi prelua o functie la un club mare din Europa, dar nu e exclusa nici o formatie din Romania".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.