Ca orice meci mare, istoria luptei Chelsea - Bayern a inceput de la vestiare. in semn de protest pentru suspendarea de doua etape dictata de UEFA si drept fronda pentru faptul ca urma sa fie monitorizat de oficialii forului european oriunde s-ar fi a
Ca orice meci mare, istoria luptei Chelsea - Bayern a inceput de la vestiare. in semn de protest pentru suspendarea de doua etape dictata de UEFA si drept fronda pentru faptul ca urma sa fie monitorizat de oficialii forului european oriunde s-ar fi aflat in tribuna, Mourinho, antrenorul londonezilor, a decis sa nu vina la meci! Ar fi fost o premiera in istoria fotbalului, insa lucrurile nu au stat intocmai cum lusitanul lasase sa se inteleaga. "Nu va putem spune decat ca Jose urmareste meciul dintr-un loc linistit", a sunat raspunsul sefilor lui Chelsea la intrebarea "Unde e Mourinho?". "The Sun" l-a urmarit pas cu pas si a aflat ca, de fapt, Mourinho a venit la stadion si s-a intalnit cu jucatorii si cu "secunzii" sai cu trei ore inainte de meci in sala de fitness de la Chelsea Village Hotel, la nici 50 de metri de tribuna de vest a arenei "Stamford Bridge". Tot acolo a ramas tehnicianul pe durata jocului.



Telefonul fara fir cu "secundul"

Jurnalele britanice au descoperit, de asemenea, ca Mourinho a tinut legatura cu preparatorul fizic Rui Faria prin intermediul unui telefon mobil. Faria s-a aflat in imediata apropiere a terenului si a purtat un fes gros, desi erau 20 de grade la Londra! Presa sustine ca Faria ar fi ascuns o casca hands free, ar fi primit indicatiile si le-ar fi transmis pe teren. UEFA ancheteaza.
Joe Cole a deschis scorul fulger, cu un sut ce a urmat traiectoria unei bile de biliard, cu Lucio si Drogba in rol de manta. Bayern a alergat apoi haotic dupa egalare. A obtinut-o dupa odihna, prin rezerva Schweinsteiger, care a profitat de eroarea lui Cech. Chelsea a fost zgandarita si a avut o jumatate de ceas de vis. "Diavolul" Lampard a luat meciul pe cont propriu, reusind doua goluri de pus in colectie la muzeu. Drogba a intrat si el cu tot cu minge in poarta si se facuse 4-1. in prelungiri, s-a intamplat neprevazutul. Carvalho s-a precipitat la un corner, a facut fault si, parca, si hent, a iesit penalty-ul transformat mecanic de Ballack. Degeaba! 4-2 si verdictul se va da pe "Olympiastadion". "Albastrii" sunt, insa, favoriti.
Victorie cu xeroxul. Pentru Inter Milano, rapusa pe "San Siro" de golurile "la fotocopie" ale lui Stam si sevcenko, toate sperantele raman legate de returul de la 12 aprilie, de pe "Giu-seppe Meazza". 80.000 de oameni au tinut sa-i aduca cu acest prilej un ultim omagiu Papei Ioan Paul al II-lea. Au fost trei minute emotionante. Seara s-a incheiat tot trist. Un fan interist a facut infarct si murit in drum spre spital, in timp ce un milanez a cazut de pe o balustrada si si-a fracturat ambele picioare.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.