Un jurnalist de la tabloidul britanic The Sun a reusit sa introduca o bomba falsa in parcul castelului Windsor, unde se va desfasura maine receptia gazduita de regina cu ocazia casatoriei printului Charles. Un jurnalist s-a prezentat politistilor res
Un jurnalist de la tabloidul britanic The Sun a reusit sa introduca o bomba falsa in parcul castelului Windsor, unde se va desfasura maine receptia gazduita de regina cu ocazia casatoriei printului Charles. Un jurnalist s-a prezentat politistilor responsabili cu securitatea castelului drept furnizor si le-a prezentat un bon de livrare fals. in spatele vehiculului fusese afisat un carton pe care scria "BOMBa", dar pe care politistii nu l-au vazut.
"I-am pacalit pe politisti si am reusit sa ajungem la intrarea in capela St. George, unde Charles si Camilla vor primi sambata binecuvantarea nuptiala in fata a numerosi invitati", a povestit jurnalistul. "Daca bomba ar fi fost adevarata ar fi putut devasta castelul si provoca un carnagiu. Printre victime s-ar fi putut afla si regina, care se afla la castel", a adaugat el.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.