""Cineva mi-a luat cainele!"" ""Nu am niciodata timp sa ma gandesc la varsta. Cand esti sanatos si traiesti in efervescenta permanenta a creativitatii, cand cauti tot timpul sa aduci bucurii oamenilor, chiar daca exista p

""Cineva mi-a luat cainele!""

""Nu am niciodata timp sa ma gandesc la varsta. Cand esti sanatos si traiesti in efervescenta permanenta a creativitatii, cand cauti tot timpul sa aduci bucurii oamenilor, chiar daca exista persoane care te supara, de multe ori nu ai timp sa te gandesti ca a mai trecut un an. In general, timpul nu imi ajunge sa termin ce mi-am propus. Aniversarea obisnuiesc sa mi-o pregatesc cu o zi inainte, daca se poate, pentru ca in fiecare an de ziua mea, pe 10 aprilie, vin toti prietenii mei. Exista insa un motiv de tristete in acest an, pentru ca, in urma cu aproximativ o luna, intr-o dupa-amiaza de vineri, cineva mi-a luat cainele. Se numeste Max si este un Labrador negru in varsta de doi ani. A disparut in zona Arcul de Triumf. Sunt convinsa ca numai cei care iubesc animalele imi inteleg tristetea. Varsta nu are importanta, mai important este ceea ce simti pe dinauntru, iar eu visez tot timpul, am o lume a mea care ma inspira permanent si imi da forta sa merg mai departe. Nu uit insa ca sanatatea trupului este foarte importanta si, de ziua mea, tot ce imi doresc este sa fiu sanatoasa, nimic mai mult. Ma rog la Dumnezeu sa fiu sanatoasa si sa am putere de munca. Anul acesta este pentru prima data cand organizam aniversarea mea si a sotului meu, Dan, in aceeasi zi, deoarece el nu va fi in tara pe 15 aprilie. Altfel, in fiecare an am profitat de doua aniversari. Realizari am avut una mai importanta decat alta si nu as putea spune pe care o consider mai semnificativa. Am lucrat foarte mult, nu pot sa ma opresc la o singura realizare, au fost multe...""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.