Procurorii instantei supreme efectueaza investigatii in trei dosare in care este vizat Omar Hayssam, subliniind ca verificarile sunt confidentiale si ca nu sunt cercetate alte persoane. "In acest moment, procurorii Directiei de Investigare a Infracti
Procurorii instantei supreme efectueaza investigatii in trei dosare in care este vizat Omar Hayssam, subliniind ca verificarile sunt confidentiale si ca nu sunt cercetate alte persoane. "In acest moment, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism efectueaza activitati de urmarire penala in cauzele economice 275/P/2003, 276/ P/2004 si investigatii preliminare in dosarul 540/P/ 2005. Aceste investigatii sunt confidentiale", se arata in comunicatul Ministerului Public. "Azi (joi - n.r.) nu se efectueaza activitati de urmarire penala privind alte persoane decat cele la care s-a facut referire in comunicatul anterior (difuzat miercuri seara - n.r.). Orice alte informatii sunt simple speculatii", a adaugat Ministerul Public. Ministerul Public informa, insa, miercuri seara, ca Omar Hayssam a fost retinut in baza ordonantei din 6 aprilie si pentru indicii privind legaturi cu persoane ce ar fi implicate in rapirea celor trei jurnalisti in Irak. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.