Pentru anul in curs, BCR Asigurari doreste inaugurarea unui numar cat mai mare de unitati operationale, atasate, in general, sediilor BCR din tara. Reprezentantii BCR Asigurari spun ca actualele politici din domeniul extinderii au permis o crestere c
Pentru anul in curs, BCR Asigurari doreste inaugurarea unui numar cat mai mare de unitati operationale, atasate, in general, sediilor BCR din tara. Reprezentantii BCR Asigurari spun ca actualele politici din domeniul extinderii au permis o crestere cu circa 35% a numarului de clienti comparativ cu sfarsitul anului trecut si isi sustin afirmatiile cu anuntul inaugurarii recente a trei agentii teritoriale - la Otopeni, Vatra Dornei si Sannicolau Mare.
Astfel, in prezent, numarul total al unitatilor operationale a ajuns la 105. Conform datelor furnizate, Compania BCR Asigurari se afla intre primii 10 actori ai pietei de asigurari pe segmentele asigurarilor generale (locul 8 in clasament, cu 1,301 miliarde lei prime brute subscrise), a asigurarilor de viata (locul 10 in clasament, cu 192.937 milioane de lei P.B.S.), respectiv al ratei de crestere a primelor subscrise (in anul 2004 comparativ cu 2003, locul 9 in clasamentul general al societatilor de asigurari din Romania, cu un volum al primelor brute subscrise - P.B.S. de 1.494.125 milioane de lei).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.