Deputatul Eugen Nicolaescu a anuntat ieri ca taxele percepute de institutiile care elibereaza documente pentru constituirea dosarelor necesare recalcularii pensiilor vor fi eliminate. De asemenea, Comisia pentru buget-finante a Camerei Deputatilor a
Deputatul Eugen Nicolaescu a anuntat ieri ca taxele percepute de institutiile care elibereaza documente pentru constituirea dosarelor necesare recalcularii pensiilor vor fi eliminate. De asemenea, Comisia pentru buget-finante a Camerei Deputatilor a pro-pus ca onorariile notariale sa fie reduse cu 25% atunci cand se ocupa de aceste documente.


Ministrul pentru relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, a dat-o ieri la intors cand senatorii Puterii au chiulit de la lucrari, plenul Senatului respingand astfel o lege organica. Olteanu sustine ca nu e vina senatorilor din coalitia de guvernare care au absentat nemotivat ca legea a cazut, ci ar fi vina pesedistilor ca nu au votat legea, aceasta fiind emisa pe vremea guvernului Nastase.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.