Bucurestenii vor de la viitorul Primar General hotarare si actiune. Nu sunt interesati de vorbe, ci vor sa li se rezolve problemele urgente. Acestea au fost concluziile intalnirilor lui Marian Vanghelie cu locuitorii sectoarelor 2, 3 si 4 ale Bucures
Bucurestenii vor de la viitorul Primar General hotarare si actiune. Nu sunt interesati de vorbe, ci vor sa li se rezolve problemele urgente. Acestea au fost concluziile intalnirilor lui Marian Vanghelie cu locuitorii sectoarelor 2, 3 si 4 ale Bucurestiului. Timp de trei zile, Vanghelie s-a dus chiar la locul de munca al oamenilor, in intreprinderi de stat si firme particulare. A fost la Electroaparataj, la Aversa, la Frottierex, s-a intalnit cu muncitorii de la Antilopa, iar ieri a fost sa-i asculte pe angajatii IMGB si Romprim. Zilele urmatoare actiunea va continua in sectoarele 6 si 1, iar sambata, Vanghelie se va intoarce in sectorul 5. "Bucurestenii circula cu autobuze vechi, rablagite, beau apa murdara de la robinet si stau cu gunoaiele linga casa. Astea sunt problemele lor. Asta trebuie sa rezolve Primarul General. Sa introduca apa si canalizare la periferie, sa aiba grija ca orasul sa fie curat, sa liciteze corect orice lucrare si sa obtina credite pentru investitii. Asta e treaba mea la primarie. Vreau sa las ceva in urma mea, lucruri bune. Cand majoritatea bucurestenilor vor simti ca traiesc mai bine, vom fi deja locuitorii unui oras european", ne-a declarat ieri primarul Marian Vanghelie.
Discursul direct si popular al primarului a fost pe placul tuturor. Oamenii au putut sa-si exprime liber nemultumirile, ca de la om la om. Timp de aproape trei ore, muncitorii de la intreprinderea Aversa i-au spus lui Vanghelie tot ce-i doare legat de viata orasului. Ca nu sunt locuinte, ca strazile sunt pline de gropi, ca interesele financiare ale functionarilor de la Primaria Capitalei au facut ca fabrica sapiarda contracte, lasand oamenii fara salarii. Probleme punctuale, care au primit raspunsuri clare, neocolite.



Vanghelie va rupe toate contractele paguboase

"Va asigur ca toate contractele Primariei Capitalei vor fi doar in interesul cetateanului. Avem acum multe contracte paguboase. Apa Nova a avut un profit de 16 milioane de euro. In acelasi timp vedem cu totii ca preturile la apa sunt prea mari, iar calitatea lasa de dorit. Pentru curatenie cheltuim in fiecare an 60 de milioane de dolari, dar nu primim nimic in schimb. De ce ar munci mai mult si mai bine firmele de salubrizare, daca nimeni nu le cere asta? Incepand de maine vom termina cu aceste probleme", le-a spus Vanghelie cu hotarare bucurestenilor.
Desi unii au fost reticienti la inceput, oamenii care l-au intalnit fata in fata pe candidatul PSD au descoperit ca Vanghelie este mult mai popular si mai aproape de problemele lor. "Primaria se castiga, nu se mosteneste. Eu vreau sa raman fidel unui oras sedus si abandonat. Veti vedeas Ajung primar si ma veti alege din nou. Am reusit intr-un sector si voi face in toata Capitala. Numai lucruri bune. Eu vreau Primaria, ca sa pot sa va redau Bucurestiul. Curat, fara gropi, civilizat", i-a asigurat Vanghelie pe bucuresteni.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.