Selectionerul Olandei, Marco van Basten, a declarat ca s-a inselat atunci cand nu l-a convocat pe Roy Makaay pentru partida cu Romania, informeaza "Voetbal International". "Van Basten nu stia cat de pregatit este Makaay. Selectionerul a admis ca s-a
Selectionerul Olandei, Marco van Basten, a declarat ca s-a inselat atunci cand nu l-a convocat pe Roy Makaay pentru partida cu Romania, informeaza "Voetbal International". "Van Basten nu stia cat de pregatit este Makaay. Selectionerul a admis ca s-a inselat lasandu-l pe dinafara pe atacantul lui Bayern Munchen. "Situatia sa nu era foarte clara dupa accidentare si n-am vrut sa selectionez doi jucatori aflati in recuperare, dupa Robben, dar Makaay s-a dovedit a fi pregatit, din moment ce a jucat pentru Bayern in campionat", a spus Van Basten, care discutase saptamana trecuta cu medicii gruparii germane. "Mi-au transmis ca sunt mai degraba sceptici in privinta lui", a incheiat antrenorul", a notat sursa citata. "De Telegraaf" a subliniat ca Marco van Basten intentioneaza sa-l foloseasca titular pe mijlocasul lui PSV Eindhoven, Mark van Bommel, in partida cu Romania. "Sansele sa il introduc titular sunt mari. Este in forma buna si foarte motivat", a spus Van Basten despre jucatorul care i-a marcat trei goluri lui Lobont in derby-ul cu Ajax de duminica. Ziarul olandez prezinta echipa probabila a Olandei pentru meciul cu Romania: Van der Sar - Kromkamp, Boulahrouz, Mathijsen, Van Bronckhorst - Van Bommel, Landzaat, Cocu - Robben, Kuijt - Van Nistelrooy. Phillip Cocu si Mark van Bommel nu s-au pregatit la primul antrenament al Olandei, fiind menajati in urma unor contuzii suferite in meciurile de campionat. Altfel, agentia "Oranje" a scris ca pentru Patrick Kluivert, atacantul lui Newcastle United, echipa nationala este, momentan, un capitol inchis. "Kluivert si-a scos pentru moment din cap echipa nationala. Atacantul de 28 de ani vrea sa se concentreze pe echipa sa de club, Newcastle", a precizat "Oranje". Kluivert a declarat ca nationala Olandei nu mai este importanta pentru el. "Nu ma mai intereseaza acum echipa nationala. Daca as fi fost convocat, probabil ca nu m-as fi dus", a spus Kluivert. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.