Prima intalnire cu procurorii a durat aproximativ o jumatate de ora, pentru ca fostul primar nu venise insotit de un avocat, asa ca audierile propriu-zise vor fi demarate la inceputul saptamanii viitoare. Lis a refuzat sa raspunda si la intrebarile z
Prima intalnire cu procurorii a durat aproximativ o jumatate de ora, pentru ca fostul primar nu venise insotit de un avocat, asa ca audierile propriu-zise vor fi demarate la inceputul saptamanii viitoare. Lis a refuzat sa raspunda si la intrebarile ziaristilor, spunand ca vrea sa faca doar o singura declaratie. ""Totul este o minciuna gogonata. Nu am nici o legatura cu aceasta afacere, a datoriilor statului roman catre Suedia"", a declarat fostul primar.
ANCHETA. Conducerea PD Buzau cere PNA sa investigheze daca autoritatile locale din Buzau au beneficiat de anumite avantaje de la compania suedeza ABB, care a castigat licitatia de furnizare de echipamente si conducte preizolate privind reabilitarea sistemului termoficare din municipiul Buzau. ""Planeaza suspiciuni ca s-au derulat contracte si altfel decat cele normale. Trebuie sa eliminam aceste suspiciuni si autoritatile abilitate trebuie sa investigheze modalitatile in care s-au derulat contractele cu firmele din grupul ABB"", a declarat pentru Mediafax liderul PD Buzau, Cezar Preda.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.