Antrenorul lui Sporting Lisabona, Jose Peseiro, a fost nevoit sa intervina in timpul unei dispute intre atacantul Marius Niculae (foto) si coechipierul sau Fabio Rochemback, la un antrenament al formatiei portugheze, a dezvaluit cotidianul lusitan "R
Antrenorul lui Sporting Lisabona, Jose Peseiro, a fost nevoit sa intervina in timpul unei dispute intre atacantul Marius Niculae (foto) si coechipierul sau Fabio Rochemback, la un antrenament al formatiei portugheze, a dezvaluit cotidianul lusitan "Record". "Totul a inceput cand brazilianul, incercand sa protejeze mingea si avandu-l pe roman in spate, l-a lovit cu mana in figura pe Niculae. Jocul a continuat si, dupa putin timp, Rochemback a fost din nou protagonistul unei intrari dure, lovindu-l la coasta pe roman, care a cazut. Niculae a raspuns, incercand sa intre dur la Rochemback, dar acesta a evitat contactul. in acel moment, Peseiro a intervenit si a decis sa puna capat meciului si sa aiba o discutie cu Rochemback. Dupa antrenament, Niculae si Rochemback si-au vorbit din nou, iar romanul avea semnele disputei", a relatat ziarul lusitan.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.