Frumoasa Ramona Badescu a fost prima eliminata din reality-show-ul italian de mare succes "La Fattoria". Cu toate ca se bucura de simpatia celorlalti concurenti si a publicului, Ramona a iesit din joc dupa prima proba la care a fost supusa. Presa ita
Frumoasa Ramona Badescu a fost prima eliminata din reality-show-ul italian de mare succes "La Fattoria". Cu toate ca se bucura de simpatia celorlalti concurenti si a publicului, Ramona a iesit din joc dupa prima proba la care a fost supusa. Presa italiana s-a declarat nemultumita de criteriile pe care romanca a fost eliminata. "La Fattoria" a inceput la 16 martie si s-a bucurat inca din prima seara de audienta.
imbracati de gala, cu haine de mii de euro de la cei mai in voga designeri italieni, concurentii au fost transportati catre viitoarea resedinta din Brazilia, cu o camioneta fara copertina. Nimic neobisnuit pana aici, dat fiind ca stiau ca acolo nu vor trai viata de huzur cu care sunt obisnuiti. Numai ca afara ploua torential si au ajuns la locatia cu pricina uzi pana la piele. Cristel Carrisi (fiica lui Albano si a Rominei Power), Ramona Badescu si Giulia Montanarini (prietena buna cu Ramona) se straduiau din rasputeri sa-si stearga machiajul care le curgea pe fata. Imediat ce au ajuns la resedinta organizatorii au ales trei din concurenti si i-au supus mai multor probe, urmand ca finalistul sa-l desemneze pe cel ce va iesi din concurs. in competitie au intrat Ramona impreuna cu doi baieti, amandoi sicilieni. Dupa ce au cautat nuci de cocos in mocirla, au dezgropat cartofi din noroi, probe la care Ramona s-a descurcat foarte bine, a urmat proba de alergare viteza. De data aceasta romanca s-a clasat pe locul doi. Baiatul care a castigat a fost desemnat sa-l nominalizeze pe concurentul care e eliminat. si a ales-o pe Ramona.
Presa italiana comenteaza ca nu a fost o eliminare corecta, dat fiind ca ceilalti doi competitori ai actritei erau sicilieni si se stie ca sicilieni sunt foarte solidari. in plus, a fost un ciudat ca Ramona a concurat cu doi barbati, mai ales ca probele la care au fost supusi presupuneau efort fizic si clar erau mai usor de trecut de un barbat decat de o femeie.



Candidata la Top Capital - 100 de femei de succes

Ramona Badescu, cea mai cunoscuta romanca din Italia, e una din candidatele la Top Capital - 100 de femei de succes, clasament care este realizat de cea mai importanta publicatie economica si care urmeaza sa apara pe piata la 31 martie.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.